Dag van Groesbeek: Ambachtscrème en Vaseline

Voetjes houden het goed, ook na de derde dag van deze Vierdaagse. Flink wat Ambachtscrème erop en dan kunnen ze er blijkbaar dertig kilometer tegen. Net als de rest trouwens. Alleen wat schuurproblemen hier en daar, maar daar hebben we Vaseline voor. Net een nieuwe pot gekocht, dus die gaat morgen mee.

Zware dag, die derde. Natuurlijk de heuvels van Mook naar het Zwaantje en die van de Zevenheuvelenweg, maar ook de warmte gaat parten spelen. Ik was blij dat ik binnen was, maar niet na het giga-onthaal in Groesbeek (dank voor je biertje Marita!), de ellenlange camperrij op de Zevenheuvelenweg (dank voor je biertje Rob Rosendaal), de drukte in Berg en Dal (dank voor je biertje, Theo en Henk) en de gekte in Nijmegen-Oost (dank voor je..., eh, nee!).

Fraaie dag, gedragen door veel publiek dat langs de kant staat met snoepjes, dropjes, spekjes, kersen, pruimen, meloenen, komkommer, water, zoute koekjes, strepsils, zelfs ijsjes, fantastisch! Morgen een half uurtje eerder starten op de 30 en mensen - in tegenstelling tot het advies van de Vierdaagseorganisatie - vooral blijven spuiten met water hè, zeker morgen!. De Via Gladiola, voor het eerst lonkt hij als deelnemer. Als dat maar geen emo-tocht wordt!