Lovende reacties op boekpresentatie

Ongeveer 140 gasten hebben zaterdagmiddag de presentatie bijgewoond van mijn boek Kop d'r Veur. De afgelopen twee dagen kreeg ik onder andere de volgende reacties binnen (foto's binnenkort op www.ooij2000.nl en nu al op www.henkbaron.nl):

"Wat een bijzondere gebeurtenis om bij aanwezig te hebben mogen zijn gisteren!"

"Hierbij nogmaals mijn complimenten voor de mooie middag die we gisteren hebben beleefd. Ik heb genoten van de verhalen, columns en de uiteenzettingen van Dr. Bonenkamp."

"Het was een geweldig goed, mooi, integer, spektakel op niveau. Ik heb enorm genoten en was regelmatig ontroerd."

"Indrukwekkende presentatie en emotioneel."

"Een geweldige boekpresentatie, top georganiseerd, met een lach en een traan, prachtig."

"Onze bewondering uitgesproken voor deze bijzondere, veelzijdige middag (een college, speeches, muziek). Het voorlezen van je eigen boekfragmenten was indrukwekkend, maar ook luchtig!"

"Was erg boeiend, leerzaam en indrukwekkend zaterdag."

"Het was een bijzondere, in sommige opzichten ook een heel heftige bijeenkomst. Zo open als je kunt omgaan met ziekte, en niet zomaar een ziekte, en hoe weinig ik eigenlijk over jullie en die ziekte wist. Het gevoel dat ik deelnam aan iets heel intiems. Mooi. En er werd er ook gelachen. En geproost op het leven. Hoe mooi is dat!"

"Was erg boeiend, leerzaam en indrukwekkend zaterdag…. Benieuwd naar het boek…. Ik begin er snel aan."

"Het was een unieke hartverwarmende bijeenkomst voor jou maar ook voor de aanwezigen. Wij vonden het heel bijzonder en verrijkend. De deskundige en prettige manier van toelichten door jouw chirurg, de geestige columnist, jouw betrokken en talentvolle zus, de presentator Pieter en zijn muziekkwintet en natuurlijk vooral jijzelf. Van lijdend tot leidend voorwerp en voorbeeld, het was zeer inspirerend."